Nieuws

Nieuws

Op dit moment te zien, of wat er binnenkort gaat gebeuren.

Eilandje 2022

 

Tijdens Eilandje 2022 op het Vogeleiland in Deventer, is het werk Solitude te zien. Je kunt van 16 mei t/m 4 september op kunstexpeditie. Bij de kiosk van het parkcafé Mees is speciaal voor deze kunstroute een ‘botaniseertrommel’ te koop. Met daarin extra informatie over de 5 kunstwerken.

Human Chain

 

Van 4 februari t/m 2 maart is in de Bergkerk ‘De Staat Van’ te bezoeken, met werk van 64 Deventer kunstenaars. Tijdens de 2e periode, van 16 februari t/m 2 maart Is mijn werk te zien in een kleine groepsexpositie: Human Chain. Samen met het werk van Arno Kramer, Carla Lazaroms en Johan Koers.

De IJsselbiënnale 2021 is begonnen.

 

Na lang wachten is het dan eindelijk zo ver. De IJsselbiënnale is begonnen. In 2020 moest het helaas uitgesteld worden en ineens was er een zee van tijd leek het… Afgelopen maanden is het werk ‘Wachter’ gegoten door kunstgieterij Bruggeman in Zutphen en inmiddels is het in het natuurgebied bij Zwolle te zien. Klik hier om meer te lezen over het werk. Als je informatie wilt over de locatie kun je kijken op de site van de IJsselbiënnale.

‘met oren’

 

Voor Pakje Kunst maakte ik een serie van bewerkte krantenfoto’s.

Bijna 300 prachtige ontwerptekeningen

 

Begin September ontstonden tijdens mijn kunstlessen over Panamarenko bijna 300 bijzondere ontwerpen voor machines om mee op reis te gaan. Kinderen in groepen 3 t/m 8 van scholen in Olst, Wijhe en Wesepe hebben enthousiast gewerkt met pen en inkt.

‘zonder oren’

 

Bij boekhandel Praamstra in Deventer is tot 7 januari 2021 werk te zien van kunstenaars die meedoen met de Pakje Kunst automaat. Het gaat om ‘klein’ werk tot 200,- euro.

Bijzondere insecten

 

Afgelopen weken gaf ik op twee scholen in Apeldoorn de ‘insecten’ kunstlessen. Samen gingen we(digitaal) op schoolreisje naar het Rijksmuseum. We bekeken oude prenten van insecten. Sommige kinderen wilden een insect dat ze zagen ‘precies’ namaken, zoals deze vlo. Maar er ontstonden ook heel veel ‘nog nooit eerder ontdekte’ exemplaren! Voor meer informatie over de lessen kun je kijken onder het kopje educatie.